Select Page

NEW

The colors of India

In November 2014 maakte ik een fantastische rondreis door India & Nepal. Wat een prachtige landen zijn dat! Je komt continue ogen en oren tekort. De geluiden, kleuren en geuren zijn overweldigend en de mensen vriendelijk èn enorm nieuwsgierig, wat zeker de eerste paar...

Waarom ik zo van reizen hou

De eerste keer dat ik ging backpacken was in 2005. Ik was die zomer drie maanden vrij van mijn werk en wilde eindelijk eens een keer de stap nemen om wat langer weg te gaan, alleen. Ik boekte een retourticket naar Bangkok en had twee maanden de tijd om Thailand te...

Mijn bucket list

Al zolang ik me kan herinneren schrijf en bewaar ik overal to-do-lijstjes met dingen die ik zeker nog een keer wil doen. Ik wil het leven beleven, nieuwe mensen leren kennen, interessante ervaringen opdoen en mezelf blijven prikkelen door regelmatig uit mijn...

Road to Freedom

Op zoek naar het ultieme vrijheidsgevoel

The colors of India

In November 2014 maakte ik een fantastische rondreis door India & Nepal. Wat een prachtige landen zijn dat! Je komt continue ogen en oren tekort. De geluiden, kleuren en geuren zijn overweldigend en de mensen vriendelijk èn enorm nieuwsgierig, wat zeker de eerste paar dagen enorm wennen is. Wij zijn in Nederland helemaal niet gewend dat anderen zo maar op je af komen stappen en je allerlei vragen gaan stellen. Voelt wat ongemakkelijk in eerste instantie, maar als je je eraan overgeeft heeft het ook iets heel ontwapenends.

Mijn reis in foto’s:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *